Cookie Policy for Moocommerce.no drevet av Edien AS

Vår nettside Moocommerce.no, drevet av Edien AS, bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din enhet når du besøker vår nettside. Informasjonskapsler gjør det mulig for oss å lagre dine preferanser og å gi deg en mer personlig opplevelse når du besøker vår nettside igjen.

Vi bruker følgende typer informasjonskapsler:

Økt-informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene er nødvendige for å gi deg grunnleggende funksjoner på vår nettside, som å huske dine valg når du navigerer mellom sider.

Analyse-informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene gir oss statistikk om hvordan vår nettside brukes, slik at vi kan forbedre din brukeropplevelse.

Funksjonelle informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene hjelper oss å tilpasse din opplevelse på vår nettside.

Reklame-informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene hjelper oss å tilpasse reklame til deg basert på dine interesser.

Du har rett til å nekte bruken av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, kan dette påvirke funksjonaliteten til vår nettside.

Ved å fortsette å bruke vår nettside, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med denne policyen.