ARBEID

Omgir deg selv med himmelsk komfort i Marinkas myke klær.

Marinka er et populært merke for undertøy, nattøy, badetøy, gensere og pysjamaser for kvinner og består av syv butikker i og rundt Oslo. Stor vektlegging er lagt på komfort og kundens smak, og derfor er denne butikken svært kunde- og brukervennlig. Kvalitet er en spesiell ingrediens som har gjort Marinka til den største undertøyskjeden.

Tjeneste

UX/UI-design, Utvikling, E-handel, Digital strategi

Klient

marinka.no

Dato

April 2023

Strategi

Marinka er et merke som bygger på spesielle egenskaper som jevn hardt arbeid, stoff av høy kvalitet og komfortable klær, og MooCommerce er stolte av å være assosiert med det. Marinka forstår verdien av å produsere kundevennlige varer, som er merkets faktiske USP og grunnen til dets popularitet.

De digitale ekspertene hos MooCommerce hjalp merket med ulike digitale løsninger for å gjøre deres nettbutikk brukervennlig, enkel å optimalisere og en flott funksjon som alle kunder ser etter. Den enkle nettbaserte løsningen for all produktdata er synkronisert fra PCK til WooCommerce, noe som styrker merket og gjør det mer skalerbart for sin fremtidige utvikling og vekst.

Mål

UX-design, brukervennlig nettbutikk, enkel navigasjon, enkel utsjekking, produktoppsett osv. er noen parametere som danner grunnlaget for enhver nettbutikk.

Målet til Marinka er krystallklart: å fokusere på å redusere avstanden mellom kunden og selskapet. Våre digitale eksperter ga Marinka full mulighet til å styre banner-systemet fra baksiden, sammen med en løsning for Store Finder.

Målet er å oppnå konvertering. Av denne grunn er det viktig å utforme nettsiden din på en slik måte at den etterlater et varig inntrykk på kundene for å nå målgruppen din.

UTFORDRINGENE

En digital løsning for å tilfredsstille kundenes behov.

Etter å ha lært om potensielle fallgruver ved e-handelsnettsteder på hvert trinn, foreslår våre eksperter løsninger som forbedrer nettstedets funksjonalitet.

Utfordringene Marinka sto overfor hadde direkte innvirkning på konverteringer. Teamet hos MooCommerce legger til rette for å forbedre ytelsen på nettstedet ved å fikse det med digitale løsninger.

LØSNINGENE

Løsninger for å holde tritt med moderne kundeatferd.

Den spirende Marinka-nettbutikken, med de digitale løsningene som tilbys av MooCommerce-eksperter, har positive følger med mer trafikk og konverteringer. Det er en kundeatferd å begjære å ha en rask, hurtig nettsted med enkel utsjekking. Ytelsen til Marinka-nettstedet, med oppdatert produktinformasjon og en forbedring i salget, fører til generering av inntekter.

Vårt team hos MooCommerce har grundig utdannelse og kvalifikasjoner basert på WooCommerce og vil gjerne hjelpe deg med å bygge din nye nettbutikk med god UX fordi det betyr noe.

I tillegg tilbyr MooCommerce en nettbasert kunde muligheten for en rask start med en god nettbutikkløsning til en god pris og med en god pakke. Kontakt oss for å lære mer om MooCommerce-pakkene i detalj.

5/5

It was a great experience

“MooCommerce has helped Marinka bring the complexity of home improvement retail to the web in a simple and cost-efficient manner. They have delivered a stable advanced commerce platform through multiple projects that supports our growth and our business. ”

Emilie Stahl Carlsen

Product Designer at Marinka

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.