WooCommerce vs Magento 2 – Dette er grunnen til at du bør velge WooCommerce!

WooCommerce vs Magento 2 - Hvilken er best?

Veksten av nettforhandlere har blitt revolusjonert av den digitale tidsalderen. For øyeblikket finnes det nesten 9,1 millioner nettforhandlere i verden, drevet av populære e-handelsplattformer som WooCommerce, Magento 2, Shopify osv.

Organisasjoner i alle størrelser, enten små eller store, må levere de mest engasjerende og friksjonsfrie handelsopplevelsene til kundene sine basert på populære e-handelsplattformer som Magento 2 (Adobe Commerce) og WooCommerce. Men hvilken av disse to er best?

Den beste plattformen mellom Magento 2 og WooCommerce avhenger av en strømlinjeformet og spennende opplevelse for kundene, noe som skiller e-handel fra fortiden og e-handel i fremtiden.

Den beste plattformen er avhengig av forskjellen mellom deres funksjoner og egenskaper – Magento 2 og WooCommerce.

Innholdsfortegnelse

Grunner til å velge WooCommerce

1. Enkelhet i bruk

WooCommerce er en perfekt e-handelsplattform for nybegynnere, ettersom målet var å utforme WooCommerce som en brukervennlig plattform for nybegynnere. Grensesnittet er enkelt og lett sammenlignet med Magento.

Magento er for profesjonelle, eller du kan si, for de som har litt kunnskap om koding og tekniske ting. Magento er en avansert plattform, og det kan være litt vanskelig for nybegynnere å håndtere den.

2. Prising

Prising spiller en nøkkelrolle i kundens beslutningstaking. WooCommerce er gratis, men du må betale for et domenenavn, webhotell, SSL-sertifikat, temaer og plugins. Det er imidlertid vanskelig å anslå de totale kostnadene på en nøyaktig måte, ettersom det avhenger av organisasjonens behov.

Magento inkluderer tre typer prisedisjoner – Magento Community, Magento Enterprise og Magento Enterprise Cloud. Magento Community er gratis, men har bare grunnleggende funksjoner. Men med Magento Community må du betale for hostingtjeneste, betalte utvidelser, temaer, domene og hosting.

Siden Magento tilbyr flere fantastiske funksjoner enn WooCommerce, er det derfor dyrere og vil ikke anbefales for en nybegynner.

3. Plugins og utvidelser

Plugins og utvidelser legges til for å gi ekstra funksjonalitet for å drive din e-handelsnettsted. Både Magento og WooCommerce tilbyr et stort antall utvidelser og plugins.

WooCommerce tilbyr 100 utvidelser, inkludert både gratis og premium, som akselererer den logistiske, teknologiske og markedsføringsmessige tilnærmingen til organisasjonen.

WooCommerce kjører på toppen av WordPress og hjelper deg med mer enn 55 000 gratis WordPress-plugins og temaer for å gjøre nettstedet ditt kreativt og iøynefallende, som nøyaktig passer til produktene og tjenestene dine.

Magento tilbyr deg nesten 4000 utvidelser for regnskap og finans, markedsføring, salg, betaling og sikkerhet, innhold og tilpasning, nettstedsoptimalisering, rapportering og analyse, og kundestøtte for å akselerere veksten på nettstedet ditt.

Blant disse mange alternativene av plugins og utvidelser, må du sørge for å installere bare de du trenger for å spare kapasiteten til butikken din, samt ikke påvirke ytelsen.

4. Skalerbarhet

WooCommerce tilbyr skalerbarhetsløsninger og et stort antall gratis utvidelser. Denne plattformen er perfekt for budsjettvennlige organisasjoner med alle funksjonalitetene. WooCommerce er en problemfri plattform.

Hvis du sammenligner den med Magento, har ikke WooCommerce de avanserte funksjonene og funksjonalitetene. Med Magento kan du definitivt selge mer enn 1000 produkter. Men problemet er at Magento er dyrt, og kostnadene kan variere basert på dine behov.

5. Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) er den viktigste delen av enhver online virksomhet. WooCommerce inneholder alle innovative bloggskrivingsfunksjoner, og med shortcodes kan du enkelt legge til ekstra elementer på destinasjonssidene og bloggsidene dine.

Magento er innebygd med et kraftig SEO-verktøysett som til slutt øker rangeringen din i søkemotorresultatsidene (SERP). Imidlertid mangler bloggfunksjonalitet i tilfellet Magento, og derfor trenger du hjelp av en egendefinert bloggutvidelse for det, samt Magento SEO-byråer.

Konklusjon

De ovennevnte grunnene tyder på at WooCommerce er mer budsjettvennlig og enkel å håndtere sammenlignet med Magento, som er mer avansert.

MooCommerce selv inkluderer et bredt spekter av funksjoner, så du kan ikke installere en tredjeparts plugin. I hovedsak er det en plattform på toppen av WooCommerce som lar deg bygge nettsteder. Din butikk kan bli vellykket lansert ved hjelp av dette effektive nettstedbyggerverktøyet.

For å bli bedre kjent med MooCommerce, er du velkommen til å chatte med oss!

Relaterte artikler

21 beste tips for å øke salget i nettbutikken med WooCommerce

Umiddelbart på nettbutikken din med den mest populære e-handelsplattformen hjelper til med å øke salget og konverteringer for å etablere en benchmark i dette digitale raset. WooCommerce med sine avanserte funksjoner gjør optimalisering av nettbutikken din på en enkel og enkel måte for enhver bedriftsstørrelse.

Les videre

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.